Bemutatkozás

 Dragan

Dragan

1965 augusztus 3-án 5 óra 45 perckor született, Zentán. Gyerekként eléggé visszavonult volt, már akkor is nagyon mélyen foglalkoztatták a természeti és főleg a természetfeletti jelenségek. Meditációval és Asztrológiával 1982 óta foglalkozik.

Huszonhárom évig A Maharishi féle nemzetközi meditációs társaság aktív szervezője, majd 1990-től sikeres oktatója volt. Svájcban főiskolai diplomát szerzett a kreatív intelligencia tudományából, majd Hollandiában a Maharishi Nyitott Egyetem tanáraként vezette a MOU műholdas oktatási TV csatorna Magyar nyelvű adását.

Néhány éve visszavonult és azóta a saját útját járja. Az asztrológiát nyugati és keleti tanítóktól, majd később főleg saját tapasztalatából sajátította el. Most indiai asztrológiával, Síva csend-meditációval, életmód-tanácsadással, ájurvédával (india ősi természetgyógyászatával), zene és hangterápiával, keleti nyelvek tanulmányozásával és indiai szakácsművészettel foglalkozik.

Több mint ezer asztrológiai konzultációt tartott Magyarországon és több más országban is. Jelenleg barátaival egy teljesség központú, főleg az asztrológián és ájurvédán alapuló, tudatosságot fejlesztő holisztikus meditációs iskola létrehozásán dolgozik