Számomra teljesen hiteles amit kaptam tőle

" Horváth Gabriella vagyok Pécsről. Draganhoz 2006-ban mentem el, miután férjemtől elváltam és elköltöztem az akkor 10 hónapos kislányommal. Mivel volt férjemmel közös céget vittünk, illetve a válást követően nem tudtunk békés baráti kapcsolatban elválni, ezért kiváncsi voltam az életem milyen irányba visz, illetve milyen buktatókra számíthatok, milyen lehetőséget kapok. Abban a 1.5 órában amíg Dragant hallgattam nagyon sok meglepő dolgot hallottam, olyanokat, amiket (megvallom őszintén) ott nem igen hittem, hisz gyökeresen távol állt az akkori életemtől. Én akkor szerettem egy férfit, persze azt szerettem volna hallani, hogy ő lesz a társam, de Dragan azt mondta, hogy mellém egy nagytekintélyű vagy nagydarab, mackós férfi való (a "szerelmem" nem az volt). Elmondása szerint születési számaimmal az egészségügy, gyógyítás területén karmikus adósságot hoztam, így ezen a területen kell dolgoznom. De nem a szokványos, medicinai egészségügyben, hanem a luxusegészségügyben. A volt férjemmel a kapcsolatom csupán 2009 ősze körül kezd rendeződni, nem a saját, csupán az ő lelki problémái, illetve a szakadás elfogadásának, feldolgozásának nehézségei miatt.

 
És most a tények:
1.) A párom egy 2 méter magas mackó. Holott már akkor is ismertem őt, soha nem gondoltam, hogy valaha vele fogok élni.
2.) Luxusegészségügyel foglalkozom. Oxigén-szalonom van, ahol várom a gyógyulni, szépülni vágyókat, illetve azokat, akik igyekeznek tenni az egészségük megőrzéséért. 1 évig tiltakoztam ellene, hogy én ehhez nem értek, aztán minden összeállt.
3.) Volt férjemmel 2009. augusztus 27-én volt az utolsó tárgyalásunk (előtte negyedévente bíróságra hurcolt, zaklatott, fenyegetett), és azért írom, hogy utolsó, mert úgy látom azóta béke és nyugalom van. Elfogadta a tényeket, megtanult együtt élni vele.
 
Sokan kérdezték tőlem, ha nem hallottam volna Dragant, akkor is így alakult volna- e az életem, vagy csak én éltem úgy, hogy minden így legyen. Mivel ott úgy éreztem nagyon távol áll tőlem amit mond (szokatlan volt, és számomra 10 év hidraulikában eltöltött év után teljesen idegen), így nem "törekedtem", hogy ezeket az ismeretlen területeket megismerjem és elfogadjam. Mivel akkoriban leginkább a magánéleti problémáim foglaltak le, egyedül azt a szomorú tényt vontam le (amit már lelkem mélyén is éreztem), hogy nem az a pasi az esetem, akire vágytam. És nem fogadtam el fenntartások nélkül a "nagymackós" kedvesem sem, mert 3-szor mondtam nemet, mire lett belőlünk valami. Ilyenkor eszembe sem jutottak a hallottak.
 
A teljes felismerés, illetve az azonosságok felismerése most történt meg, miután minden megvalósult. És ma már tudom, hogy tényleg "ez volt nekem megírva", hisz középiskolai pályaválasztásom során is egészségügyibe készültem, s csupán az iskola elérhetősége (nem akartam kollégista lenni) miatt lettem könyvelő és nem nővérke. De aminek kell, az úgyis utolér.
 
Köszönöm Dragan munkáját. Számomra teljesen hiteles amit kaptam tőle."

Horváth Gabriella