Soha senkitől nem kaptam ilyen pontos elemzést önmagamról és az életemről

“Az elmúlt 15 évem azzal telt, hogy kerestem az életemben zajló események miértjére a válaszokat... Sok dolgot kipróbáltam, sok helyre eljutottam. Jómagam 10 éve foglalkozom nyugati asztrológiával is.

Dragannal való találkozásom sorsfordulatot hozott az életemben. Az Indiai Asztrológiai elemzése nagyon mélyreható és elgondolkodtató volt számomra. Soha senkitől nem kaptam ilyen pontos elemzést önmagamról és az életemről. A karmikus megközelítés segített szembesülni önmagam árnyoldalaival is!.. Ennek feldolgozásában is rengeteg segítséget kaptam Drágitól. Neki köszönhetően sikerült a lelkemben békét teremtenem és ezáltal másképp látom az életemet is.

Ha úgy érzed, hogy készen állsz lelked mélyebb rétegeinek feltárására, tőle megkaphatod ehez a megfelelő segítséget. Az életesemények és sorsfeladatokkal kapcsolatban is megdöbbentően pontos információkat kaptam.

Szó szerint napra pontosan!!!

Szeretném megragadni az alkalmat és ezúton is köszönetet mondani neki és párjának, hogy életem egyik legnehezebb időszakában, a rendelkezésemre álltak és a tudásukkal segítették megtalálnom a káoszból kivezető utat.

Mély szeretettel és tisztelettel, ”

Rózsa Mária (fodrász)