Józsa Boglárka ma-uri masszőr ajánlása: „Őszinte nyíltsággal felém nyújtja a tükröt, amivel megadja a legnagyobb szabadságot arra, hogy mélyen önmagamba lássak”

"Életem során mindig nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy felkeressek olyan embereket, akik meseterei az emberi léleknek, akik kristály tiszta csatornáik által objektívan látnak, rám látnak és terelgethetnek egy útra, mint egy jó pásztor a nyáját, merre van a helyes irány. Mert bármennyire is tudatosan él az ember, természetünkből fakadóan, sokszor megfáradunk, belebonyolodunk saját köreinkbe. Ezekben az állapotokban én sok esetben képtelen vagyok reálisan látni és dönteni. Ilyen periódusban keresem meg Dragant, akihez mint egy gyermek futok, és besegít a csónakjába. Minden egyes alkalommal, ahogy leülök mellé, mérhetetlen ősi biztonságot és egy szeretetteli, ölelő ringatást érzek, amiből elkezdek erőt meríteni és hirtelen tiszta, friss levegőhöz jutni. Ezután megkezdődik a munka. Együtt gondolkodunk, visszatekintünk, vizsgálódunk. A sok kis apró gyöngyszemet elkezdjük egy egységbe felfűzni. Sokszor olyan eseményekre világít rá, amik felett akár elsiklok, közben nagy jelentőséggel bírnak. Ok-okozati összefüggéseket értek meg, és amit nagyon szeretek, egyáltalán nem kímél. Őszinte nyíltsággal felém nyújtja a tükröt, amivel megadja a legnagyobb szabadságot arra, hogy mélyen önmagamba lássak, s valóban változni és változtatni legyek képes.
Ezek az együtt létek olyan különleges találkozások, amikre nincs számomra magyarázat, és nem is akarok keresni. Csak hálás köszönetet mondani!
Hát köszönöm Dragan! "

Józsa Boglárka

ma-uri masszőr

2013. júl 18.