"Óriási segítséget, személyre szabott útmutatót ad a Tudatos élethez"

Mi is Dragan tevékenysége pontosan? Utat mutat Önmagadhoz.
Utat mutat jelenlegi életedben, segítséget nyújt a lehetőségeid maximális felhasználásához, megmutatja azokat a hatásokat amik segítenek a célod elérésében. Mivel a dualitás világában szerepelünk, megmutatja azt is, hogy hol vannak akadályoztatások, és abban is útmutatót ad, hogy ezeket a komplikációkat hogyan tudod a leghatékonyabban a magad javára fordítani.
Segít megismerni személyiségedet, a személyiségből Egyéniséget építeni, a számodra negatív behatásokat, kondíciókat felszámolni, egy teljes élet eléréséhez. Az utat azonban Neked kell végigjárnod. Ha ezen az úton úgy érzed elakadtál, biztos támpontokat tud adni a továbblépéshez.

 
Bizonyára, ha előbb találunk egymásra, nem töltök éveket Önmagam keresésével, a kérdéseimmel, hogy ki is vagyok valójában, mi is értelme az életemnek, miért is vagyok itt, ahol vagyok. De mindennek meg van a maga ideje, csak az nem mindegy, tudjuk-e, minek mikor!
Óriási segítséget, személyre szabott útmutatót ad a Tudatos élethez.
 

Számomra ami sokat jelentett Dragannal való konzultáció során az a megerősítése annak, hogy jók a megérzéseim, bízzam magamban. Bizonyosságot adott abban, amiben kételkedtem. Sokat jelentett a földbe döngölt önbecsülésem felélesztésében.
Az adatok helyretétele után mindent pontosan úgy adott vissza, mint ahogy az az élethelyzetekben megtörténtek. Mintha egy nyitott könyvből olvasta volna ki az egészet. Ennyire pontos és részletes betekintéshez még nem volt szerencsém Dragannal való beszélgetésem előtt.
Azt bizton állítom, ez volt az első, de nem az utolsó beszélgetésünk.

Dragan  felbecsülhetetlen értékű Testvérünk, hálás vagyok, hogy a lehetőség megadatott számomra, hogy kapcsolatba kerülhettem vele.

Őszinte Szeretettel:
 

Melinda

2013. okt 02.